Wat gebeurt er allemaal op de Elohim Krachtplaats?

Tweede chakra tuin 2018 -3.jpgDoor Joke ElZiam Nootebos

De helende Elohim Tuinen voelen momenteel zo mooi, zo prachtig, zo bezield en zo één met het hart van Moeder Aarde. En dat alles voelt ook zo één met mij. Het is mijn Thuis. Maar niet alleen van mij maar van een hele grote groep Lichtwerkers die samen met mij het Liefdes-Eenheidspad in zichzelf ontwikkelen met de Christuskracht.

De Natuurwezens op de Elohim Krachtplaats voelen zo fijn, zo talrijk, ze zijn zo bewust, dankbaar en duidelijk aanwezig!
Het schenkt mij en ons allen die aangesloten zijn op het (kristallijnen) Elohim netwerk, zoveel harmonie!

Een community van  multidimensionale liefdeswerkers lezen de Elohim nieuwsbrieven, hebben Elohim edelstenen in huis of de “Gaia’s Droom”  edelstenenset voor de natuurspirits in hun tuin of volgen online groepshealingen. En zij die nu als vrijwilligster de tuinen onderhouden vanuit hun dienstbare hart of de Krachtplaats tincturen in hun huis of praktijk hebben staan hebben de helende Krachtplaats al in henzelf of thuis. Inclusief alle mooie Lichtcodes en het grote veld van Liefdesconnectie! Ook zonder te komen of workshops te volgen zijn we op die wijze met zijn allen verbonden in het dankbare liefdesveld met de Divine Beïng van de Elohim Krachtplaats met haar multidimensionale Eenheidsveld voor de Gouden Tijd en nieuwe Mensheid. Het is daarom juist nu zo belangrijk ons gewaar te blijven van het Liefdesgroepsveld en te weten dat we niet alleen en in het donker zijn!

Vooral in deze tijd betekenen de Krachtplaats en de helende Tuinen een oase van Licht en dat voel je

De Krachtplaats en het grote Liefdesveld helpen ons angstloos te blijven en niet mee te trillen op het collectieve veld van angst en zorgen.

De Gouden Energie is er momenteel zo Aanwezig

Moeder Aarde, de Elohim Krachtplaats met zijn Helende Tuinen en natuur en ikzelf zijn zo dankbaar voor alle vrijwilligers en alle mooie groeps-activaties die er met zoveel Goddelijke Liefde zijn gehouden en willen een ieder bedanken door te helpen! Ook voor de wereldziel zijn we er. Dat maakt dat de Gouden Energie er ook zo aanwezig is momenteel!

Tril je mee op velden van angst en dualiteit of op het hogere Licht van de natuur, haar Spirits en je Ware Natuur?

Ook de natuur ontvangt veel liefde en eensgezindheid door haar ontmoetingen met overnachtende blije zielsmensen in de tuinen en door het grotere veld van ons allen. Ook op afstand en in de eigen omgeving. Alles op de Krachtplaats wordt er 100-voudig versterkt. Ook de natuureenheid en daar profiteren we allemaal van. Besef alsjeblieft dat als we onze connectie met de natuur en haar Spirits en Engelen verliezen we ongemerkt ons Licht verliezen en op de velden van angst en onmacht of dualiteit gaan meetrillen!

Momenteel is er zo’n heilige Stilte en zuiverheid op de Elohim Krachtplaats

Het is daarom gemakkelijker dieper naar binnen te gaan om daar het geluk van je grote Zelf en de Bron te vinden. Alle ruis houdt op te bestaan; je zult het voelen en transformeren. De energie is er zo sereen, zo sacraal, stil en genezend. Ook voor je ziel. Zelfs nu er deze wintermaanden weinig bezoekers zijn is de Krachtplaats krachtiger dan ooit door haar dienstbaarheid aan de Mensen en Gouden Tijd.

Wil je jeZelf en je Licht hervinden en een chalet boeken?

Ben je psychisch en emotioneel stabiel en houd je van de sacrale Stilte?
Wil je het grote Veld versterken door je aanwezigheid en Licht op deze acupunctuurnaald voor de wereld neer te zetten?

Je kunt voor een week, midweek, weekend, maand of kwartaal boeken; lees hier meer.


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Linkedin